Welkom bij SV Wevelgem City.

Welkom bij onze familieclub. Een club die zoveel meer wil zijn dan zomaar één van de vele regionale voetbalverenigingen. Intussen dwongen in onnavolgbare stijl onze plek in 1e provinciale af met vele derby’s en dus veel supporters en beleving. Maar bovenal willen we onze sociale rol vervullen in de ruime regio Wevelgem. Met 450 actieve voetbalspelers en honderden vrijwilligers bieden we voetbal aan op elk niveau. Wij gaan er prat op dat elke voetbalspeler of speelster bij ons terecht kan recreatief of competitief. Voor iedereen bieden wij kwaliteitsvolle begeleiding en opleiding door gediplomeerde trainers op en naast het veld.

SV Wevelgem City wil mensen met elkaar verbinden. Ouders, families, fans, inwoners en sponsors samenbrengen in een ontspannen, vriendelijke sfeer. Samen genieten, samen beleven, samen supporteren, samen bouwen aan een club in beweging.

Wij zoeken samen met de commerciële cel constant naar oplossingen om uw investering maximaal te laten renderen. Hebt u vragen of heb je zelf een voorstel dan luisteren we graag naar uw wensen! Ons partnerdossier die hier als voorzet kan fungeren, kunt u hier alvast inkijken.

Alvast duizendmaal dank!

Vincent Mispelaere, voorzitter