Onze doelstelling voor het seizoen 2022-2023 is duidelijk: onze jeugdspelers in deze hartelijke club op zijn/haar niveau begeleiden en opleiden, mét aandacht voor fun en respect

Voor SV Wevelgem City is de jeugdopleiding dé reden van ons bestaan. We ontwikkelen onze jeugd op een zo hoog mogelijk niveau, binnen een sterke organisatie. De jeugd verzekert hierdoor ons duurzaam bestaan. Op sportief vlak. En op vlak van een actief en gezellig verenigingsleven.

Bij alles wat we doen, leggen we de klemtoon op onze vijf basiswaarden: hartelijkheid, respect, discipline, betrokkenheid en fairplay.

Interne communicatie

Alle communicatie met onze jeugdleden en de ouders verloopt via ProSoccerData. Op intradesk heeft men toegang tot onze algemene informatiebrochure en meer nuttige informatie.

Wie vragen heeft over PSD, mag gerust een mailtje sturen naar jeugd@svwevelgemcity.be. We hebben een handige manual die we met plezier doorsturen.

Secretariaat

Voor al jouw vragen en info ben je steeds welkom in ons secretariaat op volgende momenten:

  • maandag: 17u30-19u30
  • donderdag: 18u00-20u00

Het secretariaat bevindt zich recht tegenover de kantine.

Club-API

Iedere voetballer heeft het recht om te voetballen in een veilige omgeving, maar ook in voetbal komt ongepast gedrag helaas voor. Maar liefst 82% van de Vlaamse jongeren is al slachtoffer geweest van psychisch grensoverschrijdend gedrag tijdens het sporten (algemeen), 55% van fysiek grensoverschrijdend gedrag en 27% klaagt over seksueel grensoverschrijdend gedrag.

Als club zijn we ons bewust van deze problematiek. Daarom hebben we met Sylvie Moerman een Club-API aangesteld (AanspreekPersoon Integriteit). Gevallen van grensoverschrijdend gedrag, racisme, discriminatie, pesten, … kunnen aan haar gemeld worden. Sylvie zorgt voor een discrete opvolging. Je kunt haar bereiken via dit mailadres: sylvie.api@svwevelgemcity.be.

Wil je aansluiten bij SVW?

Wil je komen testen bij SV Wevelgem City? Neem dan contact met onze coördinatoren via deze link.

Contact

Zit je met een vraag, stuur ons dan gerust een mailtje naar jeugd@svwevelgemcity.be. Wil je onze sportieve staf bereiken, richt je gerust tot onze TVJO via tvjo@svwevelgemcity.be