Onze doelstelling voor het seizoen 2019 – 2020:
Onze jeugd in deze hartelijke club op zijn/haar  niveau begeleiden en opleiden, met aandacht voor fun en respect

Op deze tijdelijke pagina’s (in afwachting van een nieuwe website) vind je al enige informatie m.b.t. komend seizoen. Zit je toch nog met een vraag die hier niet wordt beantwoord, stuur ons gerust een berichtje via jeugd@svwevelgemcity.be

Overzicht trainingen

Via deze link vind je een volledig overzicht van alle trainingsmomenten voor het seizoen 2019-2020: Trainingsuren 2019-2020

Proeftraining

Wil je komen testen bij SV Wevelgem City? Neem dan contact met onze coördinatoren via deze link.

 

ProSoccerData

Alle interne communicatie mbt trainingen, selecties, tornooien, … e.d. gebeurt bij SVW via ProSoccerData. Normaal heeft elk aangesloten lid een uitnodiging ontvangen om een account aan te maken. Wie vragen heeft over PSD, mag gerust een mailtje sturen naar jeugd@svwevelgemcity.be

Uitslagen en kalenders

Voor uitslagen en kalenders, kunnen we doorverwijzen naar twee uitstekende bronnen.

  • BBF (of ook Best of Belgian Football) is een app waarmee je alle info over het Belgisch voetbal altijd en overal binnen handbereik hebt. Het is vooral interessant omdat je heel eenvoudig de ploeg van jouw zoon / dochter kunt volgen. Zo blijf je steeds op de hoogte van de meest recente kalenders. Superhandig. De app is gratis te downloaden via de gekende app-stores.
  • Bovenaan de website www.voetbalvlaanderen.be kun je in het zoekveld ‘Wevelgem’ typen. Je krijgt een mooi overzicht van de kalenders en uitslagen van al onze ploegen.

Wat te doen bij een sportongeval?

Blessures zijn in de voetbalsport helaas vaak voorkomend. Preventief werken is dan ook belangrijk: een goed opgebouwde conditie, deftige opwarming, gezonde voeding, voldoende rust, … . Maar heb je toch iets voor, dan is het belangrijk dat je goed weet wat te doen. Dit lees je hier.

 

Sportieve coördinatie

Van links naar rechts: Koen, Janos, Gregory, Kurt

TVJO (sportieve coördinatie) Koen Parmentier 0472/89.06.34  tvjo@svwevelgemcity.be
Coördinatie bovenbouw
(U14 – U17)
Kurt Beyls 0486/66.83.35 bovenbouw@svwevelgemcity.be
Coördinatie middenbouw
(U10 – U13)
Gregory Bekaert 0479/77.90.91 middenbouw@svwevelgemcity.be
Coördinatie onderbouw
(U5 – U9)
Janos Wylin 0496/78.75.55 onderbouw@svwevelgemcity.be 

Jeugdbestuur

Boven van links naar rechts: Stefaan, Sebastien, David, Henk, Rudy, Andy, Bjorn
Onder van links naar rechts: Jürgen, Steven, Patrick, Franky
Ontbreken: Didier, Johan

Vragen over onze jeugdwerking zijn steeds welkom op jeugd@svwevelgemcity.be of jeugdvoorzitter@svwevelgemcity.be 

SVW wil meer dan ooit een hartelijke club zijn. Een club waar iedereen zich op z’n gemak voelt. Een club die uitblinkt in vriendelijkheid en positivisme. We zijn ervan overtuigd dat we hierdoor zeker een verschil kunnen maken. We willen bij deze iedereen uitnodigen om hier een steentje aan bij te dragen. In een club van om en bij de 400 leden zijn daarom goede afspraken onontbeerlijk voor een vlotte dagdagelijkse werking. Ondanks deze afspraken, die we o.a. hebben omschreven in een aantal charters, is het mogelijk dat er meningsverschillen optreden tussen verschillende partijen. Op zich hoeft dat geen probleem te zijn, zolang dat gebeurt met het nodige respect voor de tegenpartij.

Loopt er toch iets fout, zit je met vragen / twijfels, … , weet dan dat je altijd bij iemand terecht kan. Over de rol van de ombudsdienst lees je hier meer. 

Vrijwilligers

De werkzaamheden van de sportieve coördinatie en het jeugdbestuur worden bij SVW ondersteund door heel wat vrijwilligers. Zij zijn de hoekstenen van onze familiale club. Dankzij hen kunnen we heel wat schitterende dingen realiseren. Hoe groot of klein de hulp is, ze wordt steevast bijzonder geapprecieerd. Wil je een steentje bijdragen aan onze werking, neem dan zeker contact met Jeugdvoorzitter Jürgen Boone (jeugdvoorzitter@svwevelgemcity.be).