Info paaskamp

Gepost op 11/04/2019

Hierbij vind je praktische informatie over het Paaskamp dat doorgaat van 16 april tot en met 19 april op de terreinen van SV Wevelgem City.

Uren

Activiteiten: 9.00 uur – 16.30 uur (Gelieve minstens een kwartier voor aanvang aanwezig te zijn)
Onthaal: elke ochtend dien je je aan te melden bij de een verantwoordelijk/begeleider. Deze is aanwezig van 8.30 uur.
Opvang: Er is elke dag opvang voorzien van 8.30 uur tot maximum 17.00 uur. Gelieve je de dag zelf aan te melden bij aanvang van het kamp indien je gebruik wenst te maken van
de opvang.

Kledij en schoeisel

Het hoofddoel van het sportkamp is voetbal. Wij vragen dan ook steeds twee paar voetbalschoenen bij te hebben. Dit gezien de trainingen doorgaan op kunstgras alsook op natuurgras.
Voor alle leeftijdsgroepen zijn er indoortrainingen voorzien. Gelieve steeds indoor schoenen te voorzien. Pantoffels of slippers zijn gemakkelijk om tijdens de middag te gaan eten.
Breng ook voldoende kledij mee en zeker ook regenkledij niet vergeten.

Waardevolle voorwerpen

Breng geen waardevolle voorwerpen mee naar het sportkamp. Portefeuille, GSM of andere waardevolle zaken heb je niet nodig tijdens het sportkamp.

Tussendoortje – Middagmaal

Er is in de voormiddag en de namiddag steeds een drankje en versnaperingen voorzien voor de kinderen. In de voormiddag wordt een lekker stuk fruit voorzien.
Gelieve geen eigen drank, snoep of versnapperingen mee te geven. Tussen 12.00 uur en 13.00 uur is er een eigen bereide maaltijd voorzien voor de kinderen.

Sociale Media

Tijdens het sportkamp kunnen foto’s en filmpjes genomen worden die gebruikt worden voor onze website of facbookpagina van de club. Indien je hiermee niet akkoord bent, gelieve ons hiervan op de hoogte te brengen.

Communicatie

Op het einde van iedere dag krijgen de kinderen een briefje mee met kort het verloop van de dag en de benodigdheden voor de volgende dag. Neem deze zeker aandachtig door.

Activiteiten en verplaatsing activiteiten

Er zijn verschillende nevenactiviteiten voorzien tijdens het kamp. Zo gaan verschillende groepen zwemmen, schaatsen, boksen, noem maar op. Deze activiteiten hebben plaats op een locatie buiten de terreinen van Sv Wevelgem City. De verplaatsingen kunnen zowel te voet, met de fiets, bus of via eigen vervoer gebeuren. Hou hier rekening mee.
Dag 1 sportkamp
Alle leeftijdsgroepen hebben training in de voormiddag. De leeftijdsgroepen °2012-2011 (U7-U8) hebben in de voormiddag indoor en outdoor training. Gelieve indoor schoenen te voorzien.

Dag 2 sportkamp
De leeftijdsgroep °2010 (U9) gaat zwemmen, vergeet jullie zwemgerief niet.

Dag 3 sportkamp
De leeftijdsgroepen °2012, 2011, 2010, 2009, 2008 ( U7-U8-U9-U10-U11) gaan naar de film in de namiddag.

Dag 4 sportkamp
De leeftijdsgroepen °2012,2011 en 2008 ( U7-U8-U9-U10) gaan in de namiddag zwemmen, gecombineerd met een andere activiteit.
De leeftijdsgroepen °2007, 2006 en 2005 (U12- U13) verplaatsen zich in de namiddag met de fiets.
De U9 gaat bowlen.

Secretariaat

Het secretariaat is tijdens het paaskamp gesloten.