Pannenkoekenverkoop 2019 (t.v.v. de jeugd)

Gepost op 27/01/2019

Na de succesvolle editie van vorig jaar organiseren we dit jaar opnieuw een pannenkoekenverkoop. De opbrengst van de verkoop vloeit terug naar de jeugdploegen. Hiermee kan een leuke (eindeseizoens-) activiteit georganiseerd worden.

Mogen wij je vragen jouw familie, vrienden en kennissen zoveel mogelijk aan te spreken om onze pannenkoeken te kopen en hiermee jouw ploeg en onze club te steunen?

Vul op ons bestelformulier in hoeveel kilo pannenkoeken je hebt verkocht en dien deze uiterlijk samen met de centjes tegen maandag 18 februari in bij de Team Manager van jouw ploeg of geef het af in het secretariaat. Je kunt de verkochte pannenkoeken ophalen van dinsdag 26 februari t.e.m. donderdag 28 februari in het Sportcafé.

En o ja, de pannenkoeken bestellen we bij Dries Pannenkoeken. De beste van het land dus…

>> Bestelformulier kun je hier downloaden: 2019_Bestelformulier pannekoeken svw <<