Onze allerbeste wensen

Gepost op 02/01/2019

“Beste allemaal,

Graag had ik jullie via deze weg een spetterend sportief 2019 toegewenst!

Voor alle spelers hoop ik op een blessurevrij jaar waarin plezier op de eerste plaats komt. Dat jullie allen op je eigen niveau succesvol mogen zijn en je persoonlijke doelstellingen mogen behalen.

Voor alle trainers, bestuursleden en de vele vrijwilligers: ik hoop dat jullie in 2019 het goede werk met evenveel enthousiasme mogen verderzetten. Jullie zorgen voor de schitterende omkadering die SV Wevelgem City maakt tot wat het is: een familiale club met ambitie, een club ook waarvoor het leuk werken is.

Ik wil dan ook graag eindigen met 365 dankwoordjes voor het afgelopen jaar. Allemaal – van speler tot vrijwilliger – bedankt voor jullie inzet. Ik hoop dat ik deze woorden nog veel tot jullie kan richten!

Wij SAMEN maken er opnieuw een schitterend nieuw voetbaljaar van. Een jaar met hopelijk veel sportieve successen, maar nog meer menselijke successen. Een club waarbinnen iedereen zich goed voelt.

Met de beste nieuwjaarswensen

Koen Parmentier

TVJO