SVWeetje – augustus 2018

Gepost op 15/08/2018

Welkom

De spelers sijpelen geleidelijk aan binnen op de club. Een blij weerzien met de vrienden. Ook de trainers staan fris en monter aan de aftrap en maken de ploegen op voor de competitiestart.

Bij deze bundelen we een aantal nuttige nieuwtjes voor het komende seizoen. Weet dat je ook altijd terecht kan op deze website en via www.facebook.com/svwevelgemcity voor heel wat info. Daarbovenop gebruiken we intensief ons systeem ProSoccerData om heel wat zaken snel te communiceren.

De start van een nieuw seizoen gaat altijd gepaard met heel wat nieuwe gezichten. We verwelkomen dan ook met heel veel plezier onze nieuwe spelers en ouders. En aan al onze leden: heel veel plezier komend seizoen. Geniet ervan.

G-voetbal

Ook dit seizoen zetten we ons in om G-voetbal aan te bieden. Met uitzondering van de winterstop wordt er vanaf 7 september elke vrijdag getraind van 17u30-18u30. Alle info vind je hier.

Abonnement Interprovinciale jeugd

Wie naar de jeugdwedstrijden Interprovinciaal voetbal gaat kijken (vanaf U10), zal ook dit seizoen ingang moeten betalen (3 euro). We voorzien opnieuw een jeugdabonnement van 15 euro waarmee je een volledig seizoen kunt gaan kijken naar alle jeugdwedstrijden Interprovinciaal.

Bestel dit abonnement vooraf via het secretariaat per mail (secretariaat@svwevelgemcity.be). Je kunt jouw abonnement dan ophalen op het secretariaat de week na bestelling. Let wel, we voorzien geen terugbetaling van wedstrijden indien je jouw abonnement pas aanvraagt na aanvang van het seizoen. Aarzel dus niet en bestel jouw abonnement nog vandaag via een mailtje naar het secretariaat.

Ken je BBF?

BBF (of ook Best of Belgian Football) is een app waarmee je alle info over het Belgisch voetbal altijd en overal binnen handbereik hebt. Het is vooral interessant omdat je heel eenvoudig de ploeg van jouw zoon / dochter kunt volgen. Zo blijf je steeds op de hoogte van de meest recente kalenders. Je kunt ook spelers selecteren en persoonlijk volgen.

De app is gratis te downloaden via de gekende app-stores. Ook via de website www.belgianfootball.be (zie competities > kampioenschappen) kun je snel de recentste kalenders / klassementen opvragen.

Gezocht: Team Managers

Vooral voor de ploegen midden- en bovenbouw zoeken we nog Team Managers. Een dankbare job die de trainers en spelers absoluut weten te appreciëren. Wil je meer informatie, neem gerust even contact op met onze opper-Team Manager Dominique Masselis (domimassi@gmail.com).

Kledij

Eerder kregen jullie via PSD een bericht m.b.t. het afhalen van nieuwe wedstrijdkousen. We gaan de paarse kousen (die niet kleurvast bleken) vervangen door witte exemplaren.

Voorts willen we nog even met aandrang vragen dat elke speler de gemaakte afspraken m.b.t. de clubkledij strikt opvolgt. Zo verwachten wij ondermeer dat elke speler in tenue naar de wedstrijden komt. En dit ondermeer uit respect voor onze sponsors die ons steunen via hun logo op onze kledij.

Nieuwe spelers die hun kledijpakket nog moeten ontvangen, zullen hiervoor zeker nog een bericht ontvangen via PSD.

Bedankt Jani

Onze klusjesman Jani heeft z’n klushandschoenen aan de haak gehangen na vele jaren trouwe dienst. We wensen Jani dan ook uitdrukkelijk te bedanken voor de vele, vele, vele uren die hij op de club aan de slag was. Uiteraard blijft Jani nog verbonden aan de club als trouwe vrijwilliger. Z’n taken worden overgenomen door 2 bekende clubfiguren Volaré (of ook Luc Mailliard) en Stefaan Delefotrie.

We willen bij deze toch nog deze oproep richten naar ons allen (spelers, trainers, omkadering, ouders, …): onze campus proper houden is een werk van ons allen. Het gaat meestal over kleine zaken die een groot verschil maken. Flesjes, papiertjes, … horen in de vuilbak. Roken doe je enkel waar dat hoort. Peuken op of naast de pleinen gooien is echt not done. Kijk bij het achterlaten van de kleedkamer of je alles mee hebt en afval in de vuilbak ligt. Als we met zijn allen een inspanning leveren, zal het voor iedereen aangenamer zijn.

Dit is Koen, onze TVJO

Ongetwijfeld ken je Koen Parmentier, onze TVJO (voluit Technisch Verantwoordelijke Jeugdopleiding). Misschien niet persoonlijk maar zeker qua figuur aangezien hij momenteel zowat elke dag op onze club bivakkeert. Hoog tijd dus voor deze officiële voorstelling. Koen is momenteel drie jaar actief voor SVW. Hij kwam als trainer voor SVW B (momenteel neemt hij deze job ook nog op zich) en trainde vorig seizoen ook onze U7. Voorheen was hij trainer onderbouw FC Eendracht Kuurne, 10 seizoenen jeugdtrainer bij SV Zulte Waregem (U10, U12, U13 en U14 en de laatste twee seizoenen techniektrainer). Na 1 jaar T2 te Kuurne kwam hij SVW versterken om onze jeugdige tweede ploeg te leiden.

Koen heeft dus tonnen ervaring in jeugdwerking. De combinatie van deze ervaring met de kennis en kunde van onze drie coördinatoren Janos, Gregory en Kurt zorgt ervoor dat onze jeugdwerking in deskundige handen is. Die coördinatoren onder-, midden- en bovenbouw zorgen er tevens voor dat Koen heel af en toe ook eens wat tijd kan vrijmaken voor een aantal andere zaken zoals wandelen, uit eten gaan, een goed concert, … . Gelukkig ademt het gezin van Koen één en al voetbal. Vrouwtje Ellen en z’n drie kids zijn dan ook heel vaak aanwezig op onze club. Zoon Lomme speelt momenteel bij onze U7.

We wensen Koen bij deze alvast heel hartelijk te danken voor het vele, goede werk. Onze jeugdwerking vaart er wel mee. Thx, Koen.

Agenda

Noteer zeker al deze data in jullie agenda.