Clash of teams

Gepost op 22/04/2018

Op 5 en 6 mei organiseren we de tweede editie van onze ISOLA FASHION CUP. Op zaterdag organiseren we een tornooi voor U6, U7, U8 en het G-voetbal. Op zondag is het de beurt aan de U9 en U10. 

Op de vooravond van de Isola Fashion Cup willen we heel graag een vriendschappelijk tornooi organiseren voor ploegjes bestaande uit ouders en sympathisanten van onze jeugdploegjes. We zijn namelijk heel benieuwd wat de voetballende kunde is van de achterban van onze jeugdploegen 😉 In het ideale scenario wordt elke jeugdploeg door één deelnemende ploeg vertegenwoordigt. 

Dit tornooi start op vrijdag 4 mei vanaf 19u00 en zal bestaan uit een aantal poulewedstrijden, halve finales en finale.
We spelen vijf tegen vijf op pleintjes onderbouw. Ploegjes bestaan uit maximum 8 spelers (allen rechtstreeks verbonden zijn aan een jeugdteam). En we spelen zonder scheidsrechters. En o ja, achteraf is er uiteraard tijd voor verbroedering in de kantine. 

Inschrijven kan vanaf heden via mail: communicatie@svwevelgemcity.be. Deelname kost 20 euro per ploeg (in functie van verzekering e.d.). Na inschrijving nemen we zeker nog verder contact met wat praktische informatie (verloop, kleedkamers, …). Noteer in jouw mail alvast volgende zaken: