Paaskamp 2018

Gepost op 11/04/2018

dag 4

Wat een mooie slotdag! Kwalitatieve trainingen gevolgd door fitness, zwemmen, schaatsen, boksen, en nog zoveel meer. De kids kregen op het einde nog een diploma en een nuttig aandenken en konden zich nog wat uitleven op het veld terwijl de ouders nog wat konden napraten tijdens de receptie.

Grote dank aan al onze vrijwilligers, trainers, medewerkers, sponsors en onze spelers voor deze fantastische week.

dag 3

Na een drukke voormiddag met voetbalkermis en trainingen trokken de U7 tem de U11 naar het cultureel centrum om naar de film ‘Coco’ te gaan kijken. De U12 en U13 gingen naar Komen voor een spectaculaire lasergame. 

dag 2

Een zonovergoeten dag. Na het afwerken van de trainingen konden de kinderen alweer genieten van hun lievelingsgerecht. In de namiddag was er bowling voor de jongsten. De U9 ging fitnessen en zwemmen. De U10, U11 en U13 kregen techniektraining terwijl de U12 een laddercompetitie speelde.

dag 1

Na de eerste dag van het paaskamp valt er al heel wat te vertellen. Alle ploegen hebben twee leuke trainingen afgewerkt in de voormiddag. Na een stevige portie balletjes in tomatensaus kon de namiddag beginnen. de U7 en U8 trokken met de lijnbus naar het indoor-speelpark Woopahoo te Kortrijk. De U9 speelden hockey en kregen judoles. de U10 en U11 trokken de grens over naar trampolinepark WeezJump in Neuville-en-Ferrain. De U12 en U13 kregen extra training.