Pannenkoekenverkoop

Gepost op 03/03/2018

Na een jaartje pauze organiseren we dit jaar opnieuw een pannenkoekenverkoop. De opbrengst van de verkoop vloeit terug naar de jeugdploegen. Hiermee kan een leuke (eindeseizoens-) activiteit georganiseerd worden.

Mogen wij je vragen jouw familie, vrienden en kennissen zoveel mogelijk aan te spreken om onze pannenkoeken te kopen en hiermee jouw ploeg en onze club te steunen? 

Elke speler krijgt van de trainer / teammanager een bestelformulier mee. Noteer op het formulier hoeveel kilo pannenkoeken je hebt verkocht en dien deze uiterlijk tegen 18 maart in bij de Team Manager van jouw ploeg of geef het af in het secretariaat. Je kunt de verkochte pannenkoeken ophalen van 26 maart t.e.m. 28 maart in het Sportcafé.

En o ja, de pannenkoeken bestellen we bij Dries Pannenkoeken. De beste van het land dus…

Bedankt alvast voor de steun!!

>> Je kunt het bestelformulier ook hier downloaden: 2018_Bestelformulieren pannekoeken <<