SVWeetje – maart 2018

Gepost op 01/03/2018

Extra hoofdsponsor voor SVW

We verwelkomen Promovera als extra hoofdsponsor van SV Wevelgem City. Promovera was al eerder sponsor met reclame op de sporttassen maar vergroot het financieel engagement binnen de club in de twee volgende seizoenen voor zowel de jeugdwerking als de eerste ploegen. Promovera staat 100% achter de visie van de club om een sterke jeugdopleiding als basis te beschouwen voor de instroom naar de eerste ploegen. Ook de sterke verankering van de vele lokale sponsors die de club steunen is voor Promovera een belangrijk gegeven. Promovera biedt immers online marketing oplossingen voor de lokale ondernemer en begon twee jaar geleden als start up met Wevelgem als uitvalsbasis.

Meer info: www.promovera.be

Volgend seizoen ook een damesploeg voor SVW

We willen komend seizoen starten met een damesploeg van SVW in 3e provinciale. Speelsters zijn nog steeds welkom. Informeer gerust bij Filip Vlieghe op het nummer 0496-815296.

Interprovinciaal vs gewestelijk voetbal

SV Wevelgem City profileert zich als een familiale voetbalclub met zo hoog mogelijke sportieve ambities. Het is echter onze visie en missie om elke jeugdspeler/speelster uit Wevelgem en de buurgemeenten te laten voetballen op zijn/haar niveau. Daarom breiden we volgend seizoen ons aanbod gewestelijk voetbal uit. Zo zal er bij de U13, U15 en U17 gewestelijk voetbal aangeboden worden. 

Onze benadering van beide voetbalopleidingen lees je hier

Beloften + beloften

Volgend seizoen pakken we uit met 2 belofteploegen. We schrijven één ploeg in bij de bijzondere beloften en één ploeg bij de provinciale beloften. Die laatste ploeg zal uitsluitend bestaan uit jeugdspelers vanaf U17. Hierdoor zal er volgend jaar geen U19 zijn.

Clash of Teams

Tijdens de Isola Fashion Cup (5 en 6 mei) organiseren we een recreatief tornooi bestaande uit ouders van onze jeugdploegen. Onze droom is dat elke jeugdploeg vertegenwoordigd wordt door minstens één ploegje. 

Neem jij de uitdaging aan? Lees dan hier alle info.

Isola Fashion Cup

De voorbereidende vergaderingen zijn al volop bezig. Onze tweede editie van de Isola Fashion Cup vraagt alvast weer een aantal helpende handen. Wil jij op 5 of 6 mei de handen uit de mouwen steken, laat het dan zeker even weten via communicatie@svwevelgemcity.be. Op zaterdag organiseren we een tornooi voor U6, U7, U8 en het G-voetbal. Op zondag zijn de U9 en U10 aan de beurt. 

Proficiat U15IP

Op woensdag 28 februari wonnen onze U15 in de 1/8e finale van de Beker van België tegen FC Luik. Een prachtig resultaat tegen een absolute topploeg in het jeugdvoetbal. Proficiat!

Paaskamp 2018 – laatste plaatsjes

Je kunt je nog steeds inschrijven voor ons paaskamp (10 – 13 april 2018). Er zijn nog een aantal plaatsen vrij. 
Alle info lees je hier.

Transfers SVW A

Het huiswerk voor onze fanionteams is zo goed als afgerond. Benieuwd naar de transfers? Deze kun je hier terugvinden.