Inschrijvingen paaskamp

Gepost op 26/01/2018

Het paaskamp van SV Wevelgem City gaat dit jaar door van dinsdag 10 april t.e.m. vrijdag 13 april en dit voor spelers met geboortejaar 2011 (U7) t.e.m. geboortejaar 2005 (U13).

Wij starten elke morgen om 08.30 uur en de activiteiten duren tot 17.00 uur. Naast kwalitatieve trainingen zullen we ook activiteiten organiseren zoals filmbezoek, zwemmen, bowlen, enz… en dit rekening houdende met de diverse leeftijdscategorieën. Op vrijdag is er aansluitend voor de spelers, ouders, trainers en medewerkers een receptie voorzien die start om 17.30 uur.

Elke dag worden onze spelertjes verwend met tussendoortjes in de voormiddag en ‘s middags voorzien we een verse warme maaltijd en een drankje. Op het einde van het sportkamp krijgt iedere speler ook nog een aandenken.

De kostprijs voor deze vierdaagse bedraagt 115 euro per deelnemend kind. Voor een 2e of 3e kind uit hetzelfde gezin is er 10 euro korting.

Hoe inschrijven?

Inschrijven kan vanaf heden via onderstaand formulier.

Pas op: een inschrijving is pas definitief na betaling van het inschrijvingsgeld.

Er zijn slechts 150 plaatsen beschikbaar! Vol is vol.