Inschrijven Multimove U5

Gepost op 30/08/2017

Sv Wevelgem City is gestart met een ‘Voetbalinitiatie U5’. volgens de principes van Multimove. Deze voetbal initiatie is voor kinderen geboren in 2013. Wij bieden deze trainingsdagen aan in voorbereiding  naar het volgende voetbalseizoen toe.

Onze voetbalinitiatie is geschikt voor zowel meisjes als jongens met als doel om alle kinderen geboren in het jaar 2013 kennis te laten maken met het voetbal. Tijdens deze kennismaking benaderen wij het voetbal eerst als spel en dan pas als sport. Door middel van allerhande spelvormen en aan de hand van spelmateriaal laten wij de kinderen kennis maken met de bal, het speelveld en hun eigen lichaam. In deze kennismaking staat ‘plezier’ bovenaan. Onze spel – en wedstrijdvormen zijn ongedwongen van aard en laten het kind toe om zich maximaal te ontwikkelen op een speelse, recreatieve manier.

Wij willen de kinderen de mogelijkheid bieden om op een ongedwongen, speelse, individuele manier kennis te maken met sport en bewegen. Wij leren de kinderen motorische vaardigheden aan die de basis vormen voor hun verdere sportieve ontwikkeling , alsook een fitte en gezonde levensstijl. Door het aanleren van deze vaardigheden kunnen de kinderen zonder problemen aansluiten naar volgend seizoen toe voor de verdere jeugdopleiding bij SV Wevelgem City.

We organiseren drie proeftrainingen vanaf dinsdag 12 september.