Gezocht: helpende handen

Gepost op 11/08/2017

Beste spelers, ouders, trainers, sympathisanten van SV Wevelgem City!

Wie reeds op de velden aanwezig was zal het ongetwijfeld hebben gezien!
Ons eerste terrein werd schitterend omgevormd tot een synthetisch veld. Op dit veld zullen alle spelers (groot en klein) trainen en wedstrijden kunnen spelen. We willen hier dan ook zo snel mogelijk gebruik van maken!

We dienen echter zelf nog heel wat zaken af te werken. Zo wordt vandaag rond het veld een strook oude steenpuin afgegraven en wordt er maandag 14 augustus nieuwe dolomietsteen ingevoerd. Voor dit invoeren zoeken we helpende handen bij zowel spelers, trainers, ouders, bestuur,…

Onder het motto vele handen maken licht werk hopen we dit werkje snel te kunnen afhandelen en dit veld te kunnen gebruiken.

Om dit vlot te organiseren vragen we om een seintje te geven wie wanneer kan helpen (voormiddag, namiddag, ganse dag,..) via secretariaat@svwevelgemcity.be. We starten maandag 14 augustus om 9 uur. Wie een kruiwagen thuis heeft staan mag deze zeker meebrengen!

Alvast hartelijk dank.