Welkom op ons paaskamp

Gepost op 05/04/2017

Beste jeugdvoetballer en ouder(s),

Binnenkort is het weer het jaarlijkse paaskamp van SV Wevelgem City.  Op dinsdag 11 april’17 worden de spelers verwacht om 8u30 aan de ingang van de kantine waar de juiste kleedkamers worden toegewezen. De dag is ten einde om 16u00.
Op vrijdag is er om 17u30 een afsluitende receptie voor spelers en ouders.

Om het paaskamp vlot te laten verlopen geven we nu wat belangrijke info mee. Ook tijdens het paaskamp kan het gebeuren dat er een extra info-brief volgt. Tevens proberen we elke dag leuke foto’s te publiceren van onze avonturen.

Tijdens de voormiddag worden er telkens enkele trainingen afgewerkt. Bij regenweer maken we gebruik van de sportzalen en trainen we binnen. In de namiddag is er voor de verschillende leeftijden een activiteit of extra training voorzien. Probeer gemakkelijke kleding te voorzien voor de activiteiten. Ook zwemmen staat op het programma. Zwemgerief breng je best mee in een aparte sportzak. Graag aandacht voor het zwemschema.

De oudsten (U13 en U14) worden gevraagd om vrijdag 14 april ’17 met de fiets te komen.

Wat zit er allemaal in de voetbaltas:

Probeer alles te naamtekenen. Waardevolle of dure spullen laat je best thuis.
Zwemschema:

Bij vragen of opmerkingen kan je terecht bij Wouter, Didier, Bert of Gregory.

Tot dan.