Onze doelstelling voor het seizoen 2022 – 2023:
Onze jeugd in deze hartelijke club op zijn/haar  niveau begeleiden en opleiden, met aandacht voor fun en respect

Op deze pagina vind je nuttige informatie m.b.t. het seizoen 2022 – 2023. Zit je toch nog met een vraag die hier niet wordt beantwoord, stuur ons gerust een berichtje via jeugd@svwevelgemcity.be

Overzicht trainingen

Via de infobrochure die begin juli wordt verspreid wordt een eerste indicatie gegeven van de trainingsmomenten. Brochure niet ontvangen? Mail gerust even naar tvjo@svwevelgemcity.be.

Proeftraining

Wil je komen testen bij SV Wevelgem City? Neem dan contact met onze coördinatoren via deze link.

 

ProSoccerData

Alle interne communicatie mbt trainingen, selecties, tornooien, … e.d. gebeurt bij SVW via ProSoccerData. Normaal heeft elk aangesloten lid een uitnodiging ontvangen om een account aan te maken. Wie vragen heeft over PSD, mag gerust een mailtje sturen naar jeugd@svwevelgemcity.be. We hebben een handige manual die we met plezier doorsturen.

Social media

Volg ons doen en laten ook op social media via Facebook en Instagram.

Uitslagen en kalenders

Voor uitslagen en kalenders, kunnen we doorverwijzen naar twee uitstekende bronnen.

  • RBFA is een app waarmee je alle info over het Belgisch voetbal altijd en overal binnen handbereik hebt. Het is vooral interessant omdat je heel eenvoudig de ploeg van jouw zoon / dochter kunt volgen. Zo blijf je steeds op de hoogte van de meest recente kalenders. Superhandig. De app is gratis te downloaden via de gekende app-stores.
  • Bovenaan de website www.voetbalvlaanderen.be kun je in het zoekveld ‘Wevelgem’ typen. Je krijgt een mooi overzicht van de kalenders en uitslagen van al onze ploegen.

 

Secretariaat

Het secretariaat is een tweetal avonden per week open. Je kunt er terecht voor allerhande administratieve kwesties. Enkele voorbeelden: documenten mutualiteiten, aansluitingen, administratie sportongevallen, … .

  • Open op maandag (17u45 – 19u15) en donderdag (18u30 – 20u). 
  • Naast de openingsuren, kun je ook steeds een afspraak maken via secretariaat@svwevelgemcity.be.

Wat te doen bij een sportongeval?

Blessures zijn in de voetbalsport helaas vaak voorkomend. Preventief werken is dan ook belangrijk: een goed opgebouwde conditie, deftige opwarming, gezonde voeding, voldoende rust, … . Maar heb je toch iets voor, dan is het belangrijk dat je goed weet wat te doen. Dit lees je hier: 2020-procedure sportblessure

 

SVW wil  een hartelijke club zijn. Een club waar iedereen zich op z’n gemak voelt. Een club die uitblinkt in vriendelijkheid en positivisme. We zijn ervan overtuigd dat we hierdoor zeker een verschil kunnen maken. We willen bij deze iedereen uitnodigen om hier een steentje aan bij te dragen. In een club van om en bij de 400 leden zijn daarom goede afspraken onontbeerlijk voor een vlotte dagdagelijkse werking. Ondanks deze afspraken, die we o.a. hebben omschreven in een aantal charters, is het mogelijk dat er meningsverschillen optreden tussen verschillende partijen. Op zich hoeft dat geen probleem te zijn, zolang dat gebeurt met het nodige respect voor de tegenpartij. Loopt er toch iets fout, zit je met vragen / twijfels, … , weet dan dat je altijd bij iemand terecht kan. Over de rol van de ombudsdienst lees je hier meer. 

Vrijwilligers

De werkzaamheden van de sportieve coördinatie en het jeugdbestuur worden bij SVW ondersteund door heel wat vrijwilligers. Zij zijn de hoekstenen van onze familiale club. Dankzij hen kunnen we heel wat schitterende dingen realiseren. Hoe groot of klein de hulp is, ze wordt steevast bijzonder geapprecieerd. Wil je een steentje bijdragen aan onze werking, neem dan zeker contact met Jeugdvoorzitter Franky Vanhuylebrouck (jeugdvoorzitter@svwevelgemcity.be).