Een voetbalclub leeft van de betrokkenheid van vele mensen.Ook bij SVW zijn onze vrijwilligers het kloppend hart van de club. Daarom lanceren we dit nieuwe initiatief.

Met De Twaalfde Man willen we alle mensen die iets willen betekenen voor onze jeugdwerking samenbrengen in één groep. Niet enkel de mensen die je bijna elke dag ziet op de club. Maar zeker ook de mensen die eens éénmalig de handen uit de mouwen willen steken. Want ook dat engagement is voor onze club levensbelangrijk. En daar kunnen we zeker nog in groeien.

Mensen die lid zijn van De Twaalfde Man zijn bereid om hier en daar eens mee te helpen (ook al is dat maar één keer). Het is een groep waarin nieuwe ideeën worden gelanceerd. Een groep ook die dient als klankbord voor onze werking. De coördinatie is in handen van de mensen die voorheen het jeugdbestuur vormden.

Ben je lid, dan brengen we je geregeld op de hoogte waar we nood hebben aan hulp, ideeën of een mening. Past het, dan geef je ons een seintje. Past het niet, dan is dat geen enkel probleem. Het verplicht je tot niets. Maar nu al, een dikke merci …

Hoe kun je lid worden? Heel eenvoudig. Stuur een mail naar jeugd@svwevelgemcity.be of vul onderstaand formulier in.