Infobrochure

Alle info m.b.t. de jeugdopleiding werd gebundeld in deze infobrochure. Klik hier: Infobrochure seizoen 16-17_V3

Jeugdbestuur

Missie en visie jeugdopleiding

Plezier, respect, ontwikkeling en doorstroming zijn maar enkele kernwoorden van ons missie en visie.

Prosoccer Data

Vanaf dit seizoen willen we een versnelling hoger schakelen wat betreft communicatie en individuele opvolging van onze spelers. De jeugdopleiding van Sv Wevelgem City gaat hiervoor in zee met PRO SOCCER DATA (PSD), een bedrijf dat o.m. het officiële communicatie – en individueel beheersplatform is van zowel Rode Duivels, alle nationale jeugdteams van België als van RSC Anderlecht. Iedere speler zal zijn eigen profiel kunnen volgen. Op geregelde tijdstippen kan je er nuttige info terug vinden, dit voor zowel evenementen, sportieve aangelegenheden, wedstrijdkalender, agenda,wijgigingen, afgelastingen ….

Vragen? Contacteer onze TVJO, Nils Vanneste (tvjo@svwevelgemcity.be)

Charters & afspraken

Panathlon

Met deze verklaring gaan we de verbintenis aan om, over de discussie heen, heldere gedragsregels vast te leggen bij het nastreven van de positieve waarden in de jeugdsport. Lees de volledige verklaring: Panathlonverklaring

Ombudsdienst

Heb je een vraag, een probleem of een voorstel en wens je dat op een discrete manier te bespreken? Dan kan dat via onze ombudsdienst. Meer info.

AED-toestel

Er is een AED-toestel te vinden op onze club. Klik hier voor meer informatie

Vrijwilligers

In een voetbalclub zijn vrijwilligers één hoekstenen. Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde. Voor tal van aangelegenheden en activiteiten vormen zij een bepalende factor bij het welslagen ervan. Vrijwilligers verdienen dan ook alle aandacht en waardering binnen onze vereniging.

Wil je je engageren als vrijwilliger binnen onze club, neem dan zeker even contact met ons secretariaat (Wouter, Vincent, Didier). Dat kan o.a. via secretariaat@svwevelgemcity.be. Je kunt er ook de nodige gegevens opvragen in het kader van de informatieplicht aan de vrijwillers (in kader van de Vrijwilligerswet).