Prosoccer Data

Voor de communicatie met spelers en ouders gebruiken we PRO SOCCER DATA (PSD). Iedere speler kan zijn eigen profiel volgen. Op geregelde tijdstippen kan je er nuttige info terug vinden, dit voor zowel evenementen, sportieve aangelegenheden, wedstrijdkalender, agenda, wijzigingen, afgelastingen … .

Zie ook: www.wevelgem.prosoccerdata.com

Vragen? Contacteer onze TVJO, Nils Vanneste (tvjo@svwevelgemcity.be). In elk geval vind je in PSD onder ‘Intradesk’ een uitgebreide handleiding. 

Ombudsdienst

Heb je een vraag, een probleem of een voorstel en wens je dit op een discrete manier te bespreken? Dan kan dat via onze ombudsdienst. Meer info.

Jeugdbestuur

Charters & afspraken

Missie en visie jeugdopleiding

Plezier, respect, ontwikkeling en doorstroming zijn maar enkele kernwoorden van ons missie en visie.

AED-toestel

Er is een AED-toestel te vinden op onze club. Klik hier voor meer informatie

Vrijwilligers

In een voetbalclub zijn vrijwilligers één hoekstenen. Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde. Voor tal van aangelegenheden en activiteiten vormen zij een bepalende factor bij het welslagen ervan. Vrijwilligers verdienen dan ook alle aandacht en waardering binnen onze vereniging.

Wil je je engageren als vrijwilliger binnen onze club, neem dan zeker even contact met ons secretariaat (Wouter, Vincent, Didier). Dat kan o.a. via secretariaat@svwevelgemcity.be. Je kunt er ook de nodige gegevens opvragen in het kader van de informatieplicht aan de vrijwillers (in kader van de Vrijwilligerswet).