Gepost op 15/10/2022

SV Wevelgem City gaat op zoek naar een nieuwe TVJO (Technisch Verantwoordelijke Jeugd Opleiding) voor de verdere uitbouw van ons Interprovinciaal Jeugdvoetbal.

Na vele jaren prachtig werk gaat onze huidige TVJO Koen na het huidige seizoen volop voor nieuwe professionele uitdagingen. We willen daarom eerst en vooral Koen bedanken voor z’n ongebreidelde inzet voor onze jeugd. De nieuwe TVJO erft een jeugdopleiding die er staat.

Als TVJO ben je binnen de opleidingsvisie van SV Wevelgem City eindverantwoordelijke voor de sportieve jeugdwerking van de club. Dit houdt in:

Je mag bij SV Wevelgem City rekenen op een geëngageerde ondersteuning van het jeugdbestuur, een duidelijke visie en een kant-en-klaar opleidingsplan (waar je de nodige persoonlijke accenten kunt aan toevoegen gedurende jouw traject).

Je beschikt alvast over een diploma UEFA B. Indien je nog niet over jouw diploma als TVJO beschikt, dan zijn wij als club bereid om te investeren in deze opleiding voor jou.

Voor meer informatie en kandidatuur, contacteer onze jeugdvoorzitter Franky Vanhuylebrouck via jeugdvoorzitter@svwevelgemcity.be.