Gepost op 01/11/2020

Beste ouders, spelers & sympathisanten,

In normale tijden gingen we je bij deze van harte uitnodigen voor de 13e editie van de familiehappening. Hét moment van het jaar voor een gezellig samenzijn met de ganse SVW-familie. Maar het zijn nu éénmaal geen normale tijden waardoor we helaas genoodzaakt waren om dit feest te annuleren.

Maar aangezien er dat weekend sowieso moet gegeten worden, hebben we een alternatief bedacht, nl. een Take Away Happening. Je hoeft dus nog steeds niet zelf te koken en je kunt nog steeds je voetjes gezellig onder tafel steken . Maar dan wel in je eigen bubbel ;-)

Samen met onze vaste cateraar Danny & Sabrina voorzien we afhaalmaaltijden (voor volwassenen en kinderen) tijdens het weekend van 28 en 29 november. Bestellen kan via het online formulier hieronder.

We zouden het uiteraard heel erg appreciëren, moest je gebruik maken van deze formule. Het mag duidelijk zijn dat de coronacrisis ook voor onze club een bijzondere uitdaging is zonder voorgaande. Het schrappen van de familiehappening (en al onze andere evenementen) is een lelijke streep door de rekening. We hopen het leed met deze Take Away Happening toch ietwat te verzachten. Met jullie hulp ;-)

Trouwens, uit de tien grootste bestellingen zullen we één winnaar uitloten die zich mag verheugen op een helikoptervlucht (met dank aan onze sponsor Atrium).

Alvast smakelijk eten. En bedankt.

Hartelijke groeten,

De beheerraad & het Jeugdbestuur