Corona-virus en SVW

Gepost op 12/03/2020

Beste spelers & ouders,

We zijn met de beheerraad en sportieve cel samengekomen om de impact van de huidige corona-crisis voor onze club in te schatten. Dit is een duidelijk geval van overmacht en ook voor ons is het koffiedik kijken hoe dit verder gaat evalueren.

Ter herhaling. Door de voetbalbond werd beslist om alle jeugdwedstrijden, wedstrijden van amateurclubs en trainingen met onmiddellijke ingang af te gelasten. En dat al zeker tot 31 maart.
Wat onze clubwerking betreft, vatten we even onze recentste beslissingen samen:

* Dit weekend stond een foodlunch op het programma n.a.v. de derby SVW B – Moorsele. Deze wordt geannuleerd. Mensen die kaarten hadden gereserveerd en betaald, worden uiteraard terugbetaald. Zij kunnen hiervoor terecht in ons sportcafé van zodra de activiteiten op de club worden hervat.

* Het secretariaat zal gesloten blijven zolang de trainingen niet worden hervat. Voor dringende zaken (aansluitingen, sportongevallen, …) kan er steeds een afspraak gemaakt worden via secretariaat@svwevelgemcity.be.

* De evaluatiegesprekken van volgende week worden afgelast. In de plaats hiervan is het de bedoeling dat elke speler een individuele evaluatie zal ontvangen via PSD.

* De pasnames voor de nieuwe kledij die ook volgende week gingen doorgaan, worden tot nader order uitgesteld.

* Onze 1ste meerkeuzekaarting, die zou doorgaan van 20 tot 22 maart, wordt uitgesteld. Bedoeling is dat we voor dit mooie evenement een nieuwe datum zoeken.

* Wat betreft het paaskamp (2e week paasvakantie) wachten we nog even af wat er zal gebeuren na 31 maart.

We houden als club de situatie nauwlettend in de gaten en communiceren verder van zodra mogelijk.

We are Wevelgem. In goede en minder goede tijden!