Programma 15/12 – De Warmste Week op SVW

Gepost op 06/12/2019

De Warmste Week van Studio Brussel komt dit jaar naar Kortrijk. Dat nieuws zorgde meteen voor de nodige kriebels bij SV Wevelgem City om ook iets op te zetten voor het goede doel. Feestjes organiseren doen we graag en met veel goesting en dus was het vlug beslist.

Op zondag 15 december (vanaf 11u) staat alles wat op SV Wevelgem City gebeurt in het teken van de Warmste Week. Ons goed doel: Think Pink. Deze organisatie zet zich elke dag opnieuw in voor de strijd tegen borstkanker. Ze doen dit via wetenschappelijk onderzoek, financiële steun aan lotgenoten, ondersteuning van borstklinieken en sensibiliserings- en bewustmakingscampagnes. 

Doorlopend – kerstmarkt

Kerstsfeer met alles erop en eraan: Chaletjes, Bees’ Hamburgers, drinks, muziek, warmte, … . Van 11u tot …

11u30 – voetballende mama’s

De mama’s van de U7, U8 en U9 hebben al een ploegje gevormd om een onderling tornooitje te spelen. En ze zien dat helemaal zitten.
We zijn nog op zoek naar één ploegje van een 7-tal mama’s. Wie het ziet zitten om dit te behartigen, mag gerust even mailen naar jeugd@svwevelgemcity.be.

Doorlopend – Think Pink Pop-Up Store (batjes te doen !!)

Dit concept is niet aan zijn proefstuk toe. In 2017 werd dit al eens georganiseerd. Toen bracht het ruim 9000 euro op voor de Warmste Week. De pop-up store staat vol met producten en waardebonnen geschonken door handelaars. Bezoekers aan ons evenement kunnen deze aankopen aan de helft van de prijs. Je zult er dus zeker batjes kunnen doen!!

13u00 – Jeugdwedstrijdjes

Onze jeugd zal hun kunsten kunnen tonen tijdens enkele voorwedstrijdjes. 

14u00 – meet & greet Jamie-Lee Six

In 2010 speelde de twaalfjarige Jamie-Lee Six haar eerste rol, Cleo De Wachter (jonge Cleo) in de televisieserie Ella. Zonder ooit een toneelopleiding gevolgd te hebben, kreeg Six op zestienjarige leeftijd tijdens een auditie met 300 jongeren de hoofdrol als Amber in de Ketnetserie D5R.

14u15 – Fotochallenge “SVW laat zich strikken”

Graag maken we een symbolische luchtfoto (met drone) van zoveel mogelijk SVW-leden die hét symbool van Think Pink vormen, nl. het strikje. Om deze uitdaging tot een goed einde te brengen, moet er alvast heel veel volk naar de club komen. Bij deze dan ook een warme oproep.

15u00 – Wedstrijden SVW A & SVW Dames

Zowel SVW A (tegen Dadizele) en SVW Dames (tegen Menen) spelen een thuiswedstrijd om 15u00. Voor de gelegenheid is er gratis toegang voorzien.