SVW B blijft in 3e provinciale

Gepost op 15/04/2019

Onze opleidingsploeg stond afgelopen weekend nog voor een belangrijke opdracht. De 4e laatste plaats ontwijken, betekende complete zekerheid over het behoud in 3e provinciale. En hiervoor werd het best gewonnen. Het als zesde geplaatste Ingooigem was echter geen makkie (2-2 in de heenmatch). Onze jonge garde voerde de opdracht echter met verve uit. Met een prachtige 4-0 overwinning schreven ze de drie punten op de tabellen. En het was nodig, zo bleek. Zowel Heule, Dosko Beveren als Zwevezele wonnen hun partij. Alles bleef dus zoals het was. SVW B eindigt als 10e in 3e provinciale. Een heel mooi resultaat.

Proficiat aan de sportieve staf en de spelers. We wensen onze jeugdspelers die voor komend seizoen hun vleugels uitslaan heel veel succes. Ook voor T1 Koen Parmentier werd een het een mooi afscheid. Hij zal zich komend seizoen als TVJO fulltime ontfermen over de jeugd. Huidig T2 David Decock staat nu al te trappelen om een nieuwe lichting jeugdspelers klaar te stomen voor een nieuw seizoen in 3e provinciale.