Topavond voor ons G-voetbal

Gepost op 24/03/2019

23/03 werd een topavond voor onze G-voetballers. Het begon met de bedanking voor de organiserende caféhouders van het Duivelspark (Middenstandshuis, Cafe ’t Bankse, Café Alfa, Bierhuis de Mythe). Zij schonken namelijk een deel van hun opbrengst aan een goed doel en kozen voor het G-voetbal van SV Wevelgem City. Met die centjes konden we materiaal aankopen en staken we onze jongens in het nieuw.

Na het officiële fotomoment trokken ze hun veters extra strak voor een oefenpartij tegen de G-ploeg van Ledegem. Onder ruime belangstelling toonden ze gretig hun skills die ze elke vrijdagavond onder begeleiding van trainer Gregory, Bert en Johan inoefenen. 

Sommige gastjes bleven nadien nog voor de wedstrijd SVW A – Ledegem (2-1 winst). Nadien werden ze nog verrast door onze fanion-spelers met een heuse meet-en-greet.