Gezocht: redactieteam

Gepost op 23/03/2019

Kom je wel eens kijken naar jouw favoriete SVW jeugdploeg of ben je soms betrokken bij de evenementen of wedstrijden van de club? Misschien schrijf je gewoon graag artikels of ben je actief op sociale media? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het communicatieteam is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons op geregelde tijdstippen willen helpen bij het opmaken en schrijven van leuke artikels over de belevingen in en rond onze warme club. Een wedstrijdverslag van de U9, een fotoreportage over de U16, een interview met een team manager of zelfs een interessant bericht in het SVWeetje over bijvoorbeeld lifestyle of voeding, het kan en mag allemaal.

Dankzij het redactieteam kan iedereen meegenieten van de sfeer en beleving in en rond SV Wevelgem City.

Zie je het zitten? Stuur ons zeker een bericht via communicatie@svwevelgemcity.be.