Kernen komend seizoen – update

Gepost op 21/02/2019

We zijn trots te melden dat momenteel heel wat spelers van onze fanionploegen ook volgend seizoen de paars-witte kleuren zullen dragen. Ook de staf voor SVW A (Dylan Vanhaverbeke als T1 / David Vanneste als T2) en onze opleidingsploeg SVW B (David Decock als T1 / Wesley Samyn als T2) staat vast. Sven Dejonghe tekende bij als keepertrainer.

Met Maxim Deltour, Quintin Mahieu, Jelle Duthoo en Brandon Delneste kunnen we  al 4 transfers aankondigen voor SVW A. Glenn Lapeire (linkerflank) en Dwight Verfaillie (keeper) maken de stap van ons opleidingsteam naar de A kern. Jeugdspeler Xander Verpoort zal komend seizoen tijdens de voorbereiding meetrainen met de A-ploeg. Met Glenn, Dwight, Xander en nog een nader te bepalen jeugdspeler zullen er opnieuw 4 jeugdspelers kansen krijgen bij SVW A.

Brandon Delneste. 27 jaar versterkt volgend seizoen de A-kern. Brandon speelde voor Warcoing, Westhoek, Ronse en Gullegem. Hij is een polyvalente offensieve speler met technische bagage en een geweldige linkervoet. Brandon hoopt, na een jaar zonder wedstrijden, terug spelvreugde te vinden en zijn oude niveau te halen!

Quentin is een 29 jarige polyvalente aanvaller die een sterke technische bagage heeft. Opgeleid in nationale jeugd exc Moeskroen en later in de 1e ploeg Luigne waar hij de aanvalsleider was bij promoties tot 1e prov, erna speelde hij voor Kwsc Lauwe en KFC Moen.

Maxim is een bekende binnen onze club want speelde alle jeugdreeksen voor paars-wit. De razendsnelle spits komt, na omzwervingen via Geluwe en Vlamertinge, terug thuis.

Jelle Duthoo is een 19-jarige rechterflank die zijn jeugdopleiding genoot bij Cercle Brugge en Roeselare. Hij komt over van KSCT Menen. Leuk detail: Jelle woont in Wevelgem.