1 december – familiehappening

Gepost op 10/11/2018

Naar jaarlijkse traditie organiseren we onze familiehappening die de banden tussen de spelers, ouders en sympathisanten ongetwijfeld versterkt. Dit jaar zijn we reeds toe aan onze 11 de editie!

Zaterdagavond 1 december is iedereen welkom vanaf 18u30 in de Porseleinhallen voor een gezellig samenzijn. Tijdens dit familiefestijn kan je aanschuiven voor een halve kip of een vegetarisch quornstoofpotje. Voor de kinderen zijn er kippennuggets. Alles wordt geserveerd met frietjes en aangepaste groenten.  De catering wordt verzorgd door Danny & Sabrina uit Moorsele. ‘t Zal dus dik in orde zijn.

De avond wordt opgevrolijkt door muziek van Marino Punk & DJ Dimi. Uiteraard kunnen opnieuw prachtige prijzen gewonnen worden tijdens de tombola! Springkastelen zijn er voor de kleinsten en een clown zal voor de nodige animatie zorgen.

Kaarten kunnen besteld worden via de Team Manager van jouw ploeg (voor 15 november). De ploeg die procentueel de meeste kaarten verkoopt, mag met de volledige ploeg naar de bowling.

We hopen opnieuw op een talrijke opkomst!!