Verslag Zwevegem – SVW A (1-0)

Gepost op 18/03/2018

Ge kunt moeilijk staat maken op VC. K. Zwevegem en al zeker niet op de koudste-dag- in-maart- ooit. Ze spelen gelijk tegen de leider en doen dit kunstje een week later nog eens over maar dan tegen de laatste uit de rangschikking. Als je kan toch één constante zoekt laat het dan deze zijn: goed tegen goed ; matig tegen matig en minder tegen minder. Zelf kan ik de match niet bijwonen maar mijn twitters houden de wacht.

“We gingen voor de drie punten maar zijn van een koude reis thuisgekomen. Niks gezien, niemendal klaar gemaakt, niet één kans bij elkaar gevoetbald. Aan de rust stond het nog 0-0 en het was ook zo’n match: nul graden C° over de ganse lijn. Toen viel de 1-0 bij het begin van de tweede helft na amper 1 minuut en ging het licht bij ons volledig uit. Geen greintje grinta getoond om de scheve situatie vooralsnog recht te zetten. Niks dan zlechte pazzezzes, palferlies , mizferstanten en fooral zlecht uidfertedihen. Niks voetbal getoond. Amaai mijne frak. Geen enkele keer ook maar enigszins in de omgeving van een kans geweest, vastgevroren op onze eigen helft als we waren. De nr. 6 van de thuisploeg, oude krijger Cappelier, trok dan maar de stekker uit het middenveld. Hij had de avond van zijn leven, geen strobreed werd hem in de weg gelegd. Foert. En koud dat het was. Evenmin vonken bij de wissels. Ik ben naar huis gevlucht achter de match, versteven van de koude en een ferme ontgoocheling rijker. Nee jong, GVA was den besten. Hij zat thuis bij de stoof met zijn safatten aan naar TV te kijken.” RV

“Winnen natuurlijk, we willen tenslotte promoveren. Er is niks aan te merken op de uitslag. De thuisploeg heeft enkele kansjes bijeen getimmerd en er ook eentje van vast genageld op het scorebord. Van onze kant, niks dan zagemeel in de machine. En als je dan ook nog de kopjes laat hangen, is het spreekwoordelijke kalf al verdronken nog voor het van stal is gehaald. Een belangrijke wedstrijd voor het behalen van de eindronde en niemand op niveau !! Zwevegem is toch een haalbare kaart? Op papier dan toch en als we waterpas zijn natuurlijk. Wouter voorkomt nog een grotere blamage. De wissels brachten ook weinig zoden aan de dijk, het mocht allemaal niet baten. Eén hartverwarmend moment: de koffie tijdens de rust.” WM

Van mijn andere correspondenten geen nieuws.

Zij: “Schat, zin in het elfde gebod?”
Hij: “Nu, in de keuken?”
Zij: “Jaahh !”
Hij: “Whaaw”
Zij: “En als je klaar bent mag de living ook gedaan worden.”
Hij: “#@#G!!é%%$$***@VdseD !”

GVA