SVWeetje – augustus 2017

Gepost op 23/08/2017

Welkom

Oef! Opnieuw voetbal! En dus ook een nieuw SVWeetje. Maandelijks bundelen we hierin de belangrijkste weetjes over onze clubwerking.

Weet dat je ook altijd terecht kan op deze website en via www.facebook.com/svwevelgemcity voor heel wat nieuwtjes. Daarbovenop gebruiken we intensief ons systeem ProSoccerData om heel wat zaken snel te communiceren. Er is nu trouwens ook een app van ProSoccerData. Superhandig.

De start van een nieuw seizoen gaat altijd gepaard met heel wat nieuwe gezichten. We verwelkomen dan ook met heel veel plezier onze nieuwe spelers en ouders. En aan al onze leden: heel veel plezier komend seizoen. Geniet ervan.

Een nieuwe pleine

Ze ligt er. En ze is goed bevonden. Ons synthetisch veld. Een belangrijke stap vooruit voor onze club. Waarvoor een hartelijke dankjewel aan de Gemeente Wevelgem voor de inspanningen.

Dit vraagt dan ook een officiële inhuldiging die zal doorgaan op zaterdag 16 september n.a.v. de wedstrijd SVW A – Geluwe. Het exacte programma wordt later bekendgemaakt. Het is eveneens de bedoeling dat we die dag alle officiële ploegfoto’s nemen (fanion en jeugd). Kruis deze datum dus al met stip aan in jullie agenda.

Nu we over kunstgras beschikken, is het onze heilige plicht om er heel erg zorg voor te dragen. We vragen dan ook met aandrang om het reglement te volgen dat uithangt aan het plein, in de kleedkamers en terug te vinden is op onze website.

G-voetbal

Ook dit seizoen zetten we ons in om G-voetbal aan te bieden. Met uitzondering van de winterstop wordt er elke vrijdag getraind van 17u30-18u30. En dit onder leiding van trainers Bert, Gregory en Thibeau.

Op 2 september organiseren we op SVW een G-footfestival. Kinderen en volwassenen met een beperking kunnen er eens proeven van voetbal. Meer informatie hierover vind je hier.

En we hebben nog plannen, maar daarover later meer…

Abonnement Interprovinciale jeugd

Wie naar de jeugdwedstrijden Interprovinciaal voetbal gaat kijken (vanaf U10), zal ook dit seizoen ingang moeten betalen (3 euro). We voorzien opnieuw een jeugdabonnement van 15 euro waarmee je een volledig seizoen kunt gaan kijken naar alle jeugdwedstrijden Interprovinciaal.

Bestel dit abonnement vooraf via het secretariaat per mail (secretariaat@svwevelgemcity.be). Je kunt jouw abonnement dan ophalen op het secretariaat tijdens de laatste week van augustus. Let wel, we voorzien geen terugbetaling van wedstrijden indien je jouw abonnement pas aanvraagt na aanvang van het seizoen. Aarzel dus niet en bestel jouw abonnement nog vandaag.

Info-avond Team Managers

Ploegafgevaardigden noemen we vanaf dit seizoen Team Managers. Het is immers een belangrijke en bijzonder nuttige en dankbare functie waarbij je een ploeg ten volle helpt dragen. Je bent een onmisbare sleutel tot het goed functioneren van een team.

Op 30 augustus (19u) organiseren we een infoavond waarbij we de functie van Team Manager toelichten. Dit infomoment is zeker aan te raden voor alle huidige Team Managers en mensen die het zien zitten om deze functie vanaf dit seizoen op te nemen. We gaan ook meteen op deze infoavond de maten nemen voor de officiële clubkledij. Team Managers kunnen rekenen op een training, polo en jas.

Meer info bekom je bij jeugdbestuurslid Dominique Masselis (domimassi@gmail.com).

Ken je BBF?

BBF (of ook Best of Belgian Football) is een app waarmee je alle info over het Belgisch voetbal altijd en overal binnen handbereik hebt. Het is vooral interessant omdat je heel eenvoudig de ploeg van jouw zoon / dochter kunt volgen. Zo blijf je steeds op de hoogte van de meest recente kalenders. Je kunt ook spelers selecteren en persoonlijk volgen.

De app is gratis te downloaden via de gekende app-stores. Ook via de website www.belgianfootball.be (zie competities > kampioenschappen) kun je snel de recentste kalenders / klassementen opvragen.

Medische cel

Op het einde van vorig seizoen werd de medische begeleiding bij SVW nog geroemd in de Krant van West-Vlaanderen. Iets waar we trots op mogen zijn. Op onze website vind je onder de categorie ‘jeugdinfo’ meer info rond de medische werking. Wat te doen bij blessure? Hoe zit het met kiné op de club? Waar vind ik de contactgegevens van de medische cel? Je vindt het allemaal hier terug.

Beker van West-Vlaanderen

In de voorbereiding speelden SVW A en SVW B vier boeiende wedstrijden. De uitslagen hiervan vind je hier terug. Eén en ander resulteerde in een 1/16e finale voor SVW A tegen Nieuwpoort. Op 27/08 om 15u is er de heenmatch aan de zee.

Agenda

Noteer zeker al deze data in jullie agenda.